linksBuiten

logo

kztdh1d

Rode Lynx tot nader order volledig uit de runningbla blabla bla

Gepubliceerd op 30/10/2016.

De afgelopen anderhalf jaar probeer ik nu overspannenheid, despressie en meer van dat soort ongein uit mijn leven te bannen. Dat gaat lang zo slecht nog niet. Het lukt ook wel redelijk om allerlei politieke dingen op te pakken. Het schrijven van artikelen is echter iets dat me gewoon stomweg niet lukt. Niet omdat ik de tijd er niet voor heb, maar ik kan me er niet toe zetten. Nu voel ik mij al anderhalf jaar schuldig over het telkens uitstellen van een artikel (ook al is het daadwerkelijk bijna af), dat helpt me voor geen meter. Dus bij deze dit simpele besluit: tot nader order is de Rode Lynx volledig uit de running. Als ik weer wat voor elkaar krijg, merken jullie het wel.


Scroll voor meer tags of klik hier om alle te zien

rechtsBalkHeel